No products in the cart.

WEBINAR -‘Lakši povratak u školu uz eterična ulja’ s Vanjom Lopar Grgurić

EdukacijaAromaterapijaWEBINAR -‘Lakši povratak u školu uz eterična ulja’ s Vanjom Lopar Grgurić

U  suradnji sa certificiranom IFPA aromaterapeutkinjom, Vanjom Lopar Grgurić, mag.sanit.ing. (@esencije.aromaterapija) organiziramo webinar na temu ”Lakši povratak u školu uz eterična ulja” i ovim putem vas pozivamo da nam se pridružite.

Početak nove školske godine donosi određene izazove kako za đake tako i za roditelje, a često to početno uzbuđenje pređe u tremu i stres što može kod djece rezultirati padom imuniteta i pojavom tipičnih bolesti za njihovu dob. Kako bi svojoj djeci olakšali početak školske godine na prirodan način, razmislite o primjeni eteričnih ulja, a mi ćemo vas naučiti kako da na siguran način u tome i uspijete.

Kroz 2h online druženja naučiti ćemo vas kako da na prirodan način kroz primjenu eteričnih ulja olaškate sve izazove u kojima će se pronaći vaše dijete na početku školske godine. Saznati ćete koja eterična ulja izabrati za bolji san, opuštanje, smanjenje stresa i nervoze, kako poboljšati koncentraciju i razbuditi ih za početak dana, a naučiti ćete izraditi i jednostavne provjerene aromaterapijske pripravke.

 

Datum održavanja: 7.9.2023. u 18:00h

Cijena webinara: 20,00€

Trajanje: 2h

Online putem zoom aplikacije. Webinar će se snimati i moći ćete ga pogledati i kasnije ukoliko nećete moći prisustvovati u vrijeme održavanja. Snimka vam ostaje u trajnom vlasništvu.

 

Prijavite se na webinar putem linka: https://mailchi.mp/609757022ebf/webinar

 

Veselimo se druženju sa vama i jedva čekamo prenijeti vam znanje o pravilnoj i sigurnoj primjeni eteričnih ulja!

Related posts

Back to top
Košarica0
Vaša košarica je prazna!
Nastavi kupnju
0