No products in the cart.

Uvjeti

Uvjeti

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

OSNOVNI PODACI

Internetska stranica www.bioeterica.hr u vlasništvu je trgovačkog društva BIOETERICA d.o.o, Zagreb, Franje Hermana 17i, 10 000 Zagreb, OIB: 18266712979

Svi materijali koji se nalazi na www.bioeterica.hr internetskoj stranici ekskluzivno su intelektualno vlasništvo tvrtke Bioeterica d.o.o., mogu se koristiti isključivo uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava, te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu. Bioeterica d.o.o. omogućava korištenje usluga i sadržaja internetske stranice www.bioeterica.hr kako je regulirano ovim Uvjetima kupnje.

Uvjeti kupnje zajedno s Izjavom o zaštiti podataka sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između tvrtke Bioeterica d.o.o (Prodavatelja) i Kupca.

Uvjeti kupnje dio su obveze Prodavatelja sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošača, te služe kao informacija Kupcu prije sklapanja ugovora na daljinu s ciljem jasne i razumljive obavijesti o načinu zaključivanja, izvršenja, raskida ugovora a sve sukladno zakonskim odredbama.

Pojam Prodavatelj odnosi se na trgovačko društvo Bioeterica d.o.o., Franje Hermana 17i, 10 000 Zagreb, OIB: 18266712979, www.bioeterica.hr.

Pojam Kupca odnosi se na potrošača – fizičku osobu koja izvan bilo kakve djelatnosti naruči i plati bilo koji proizvod posredstvom usluge web trgovine na web stranici Prodavatelja, ali i na kupce obrtnike, trgovce pojedince i fizičke osobe koje obavljaju poslovne djelatnosti, a koji su zaštićeni odredbama Zakona o zaštiti potrošača samo ako kupuju proizvode nevezano za svoje poslovne djelatnosti, te na sve ostale kupce kao što su pravne osobe.

Ukoliko su u podacima o kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom kupca.

Kupcem se smatra svaka osoba koja naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i plati naručeni proizvod. Primatelj se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a različita je od osobe kupca. Narudžbu je moguće izvršiti kao registrirani ili kao neregistrirani korisnik.

Pravne osobe kao kupci podliježu primjeni Zakona o obveznim odnosima i Zakona o elektroničkoj trgovini, te se na njih ne primjenjuje Zakon o zaštiti potrošača. Ovi Opći uvjeti poslovanja primjenjuju se na pravne osobe u dijelu koji se odnosi na cijenu i način plaćanja, glavna obilježja proizvoda, postupak sklapanja ugovora, opis načina isporuke i troškove dostave, opće informacije, odricanje od odgovornosti, jamstvo i servisne uvjete, program lojalnosti i trenutak sklapanja ugovora.

Ukoliko želite R1 račun, prihvaćate Uvjete poslovanja koji vrijede za pravne osobe: umjesto uvjeta kupnje, primjenjuju se odredbe zakona o Obveznim odnosima. Glavna razlika je u mogućnosti odustajanja od ugovora: firmama, obrtnicima i drugim pravnim osobama omogućujemo vraćanje kupljenih artikala u okviru jamstvenih uvjeta. Nabrojane pravne osobe nemaju mogućnost odustajanja od ugovora u roku od 14 dana od preuzimanja artikla bez razloga, kao što vrijedi za kupce (fizičke osobe).

Uvjeti kupnje čine dio ugovora sklopljenog na daljinu zajedno sa nazivom proizvoda i cijenom/ama kupljenog/ih proizvoda, te će se prije potvrđivanja narudžbe za kupnju pojedinog proizvoda od Kupca tražiti da iste prihvati/izjavi da je sa istima upoznat/suglasan s Uvjetima kupnje putem ove web stranice.

Ugovor se smatra sklopljenim:

 • U slučaju plaćanja transakcijskim računom, u trenutku kada Bioeterica zaprimi potvrdu da je iznos narudžbe uplaćen.
 • U slučaju plaćanja karticama online, u trenutku kada Bioeterica izda račun za kupljenu robu.

Nakon izdanog računa i izvršene otpreme Bioeterica će odmah obavijestiti kupca putem e-maila.

Ukoliko je proizvod naručen, a kao način plaćanja je odabran transakcijski račun, Bioeterica se obvezuje rezervirati proizvod na skladištu u trajanju od 3 radna dana nakon što je kupcu poslan e-mail potvrde narudžbe s uplatnicom i podacima za plaćanje. Nakon isteka 3 radna dana od poslane potvrde narudžbe, Bioeterica zadržava pravo poništavanja narudžbe.

Prodavatelj zadržava pravo da ne pošalje narudžbe s neispravnim/nepotpunim kontakt-podacima, kao i narudžbe s e-mailom/telefonom na koji nitko ne odgovara.

Prodavatelj zadržava pravo izmjene uvjeta u svako vrijeme, s tim da navedene izmjene stupaju na snagu nakon objave na ovim internet stranicama.

Kupac odgovara za potpunost i istinitost unesenih podataka prilikom unosa podataka za plaćanje i dostavu.

Uvjeti kupnje podijeljeni su u niže razvrstane kategorije/informacije.

POSLOVNA SPOSOBNOST

Za valjano sklopljeni ugovor potrebno je da je Kupac osoba koja ima potpunu poslovnu sposobnost. Prihvaćanjem Uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda od Prodavatelja, tj. za kupnju putem Web-shopa.

ELEKTRONSKA KOMUNIKACIJA

Posjećivanjem i korištenjem Bioeterica Web Shopa prihvaćate komunikaciju elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Ukoliko posjetitelj ili korisnik nema e-mail adresu ili unese netočnu ili zbog tehničkih razloga ne može primati e-mail prodavatelj nije dužan na drugi način pokušati obavijestiti korisnika o samoj narudžbi kao niti o eventualnim drugim detaljima vezanim uz narudžbu, dostavu, plaćanje, povrat sredstava, reklamaciju i slično.

Odabirom opcije Prijava na Newsletter dajete nam vašu suglasnost da vas elektronskim putem uključimo u naše marketinške i ostale aktivnosti.

Korisnički računi/podaci za fizičke i pravne osobe

Registracija ili korisnički račun kreira se samo za jednu fizičku ili pravnu osobu. Korisnički račun nije prenosiv na druge osobe. Korisničkim računom pravnih osoba može se koristiti samo odgovorna osoba navedena kao takva pri registraciji.

Izričito je zabranjeno korištenje ili upotreba tuđih podataka te lažno predstavljanje u ime druge fizičke ili pravne osobe.

Izričito je zabranjeno priopćavati podatke o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama.

Izričito je zabranjena uporaba tuđe registracije ili korisničko računa.

Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja zadržavamo pravo, prema slobodnoj ocjeni, uskratiti registraciju ili ugasiti korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

OSNOVNA OBILJEŽJA PROIZVODA

Glavna obilježja robe: proizvodi su prikazani opisno i fotografijama, te su podaci o istima sačinjeni temeljem Bioeterica baze podataka.

Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode te vizualni identitet proizvoda prikazan na fotografiji ne mora odgovarati izgledu proizvoda u stvarnosti, pogotovo obzirom na postavke monitora na računalu kupca, razlike u percepciji boja kako ih Kupac vidi na zaslonu i sl. U slučaju gore navedenog nesklada između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda.

CIJENA PROIZVODA

Cijene istaknute na web stranici www.bioeterica.hr izražene su u kunama. Trošak PDV-a je uračunat u cijenu proizvoda.

Za vrijeme akcija i popusta, pojedini popusti se ne zbrajaju. Popusti se ne mogu kombinirati unutar jedne kupnje.

MOGUĆNOSTI PLAĆANJA

Odabrane artikle i usluge možete platiti:

 1. Unaprijed uplatom na naš transakcijski račun
  OPCIJA virman/opća uplatnica/internet bankarstvo odnosi se na plaćanje unaprijed prijenosom sredstava na naš transakcijski račun. Nakon što završite kupovinu, zaprimit ćete e-mail s uplatnicom i podacima za plaćanje. Molimo Vas da uplatu izvršite unutar 3 radna dana od zaprimanja potvrde narudžbe. Nakon isteka 3 radna dana od poslane potvrde narudžbe s uplatnicom, Bioeterica zadržava pravo poništiti narudžbu.
 2. Karticama online putem CorvusPay sustava
  Putem naprednog CorvusPay sustava omogućeno je sigurno plaćanje:
 • Jednokratno online plaćanje karticama Visa, MasterCard, Maestro, Diners, Discover
 • Obročno online plaćanje (2-6 rata) karticama: Zagrebačke banke (Visa i MasterCard), Erste banke (Diners), Privredne banke Zagreb (Visa, Maestro i Visa Premium)

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][vc_column_text]

Pretvorba valute / Izjava o konverziji

Sva plaćanja izvršit će se u hrvatskoj valuti. Naplaćeni iznos na vašem računu kreditne kartice pretvara se u vašu lokalnu valutu prema tečaju udruga kreditnih kartica.

All payments will be effected in Croatian currency. The charged amount on your credit card account is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci  dodatno  su  zaštićeni  šifriranjem,  korištenjem  kriptografskog  uređaja   certificiranog   prema   FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem  sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Hvala što koristite CorvusPay!

Security of Online Payments

While conducting payments on our web shop you are using CorvusPay – an advanced system for secure acceptance of credit cards on the Internet.

CorvusPay ensures complete privacy of your credit card data from the moment you type them into the CorvusPay payment form. Data required for billing is forwarded encrypted from your web browser to the bank that issued your payment card. Our store never comes into contact with your sensitive payment card data. Similarly, CorvusPay operators cannot access your complete cardholder data. An isolated system core independently transmits and manages sensitive data while at the same time keeping it completely safe.

The form for entering payment data is secured by an SSL transmission cipher of the greatest reliability. All stored data is additionally protected by hi-grade encryption, using hardware devices certified by FIPS 140 2 Level 3 standard. CorvusPay fulfills all of the requirements for safe online payment prescribed by the leading credit card brands, operating in compliance to the PCI DSS Level 1 standard – the highest security standard of the payment card industry. Payments made by cards enroled with the 3-D Secure program are further authenticated by the issuing bank, confirming your identity through the use of a token or a password.

All information collected by Corvus Info is considered a banking secret and treated accordingly. The information is used exclusively for the purposes for which they were intended. Your sensitive data is fully secure and it’s privacy is guaranteed by the state of the art safeguard mechanisms. We collect only the data necessary for performing the work in accordance with the demanding prescribed procedures for online payment.

Security controls and operating procedures applied within the CorvusPay infrastructure not only ensure current reliability of CorvusPay but permanently maintain and enhance the security levels of protecting your credit card information by maintaining strict access controls, regular security and in-depth system checks for preventing network vulnerabilities.

Thank you for using CorvusPay!

UVJETI I VRIJEME ISPORUKE ROBE

Robu dostavljamo isključivo unutar Republike Hrvatske.

Način isporuke robe ovisi o vrijednosti Vaše narudžbe:

1. Besplatna dostava za iznos narudžbe iznad 300,00 kn brzom GLS službom dostave

Nakon predaje paketa dostavnoj službi Bioeterica šalje kupcu potvrdu na e-mail da je paket predan. Od dostavne službe kupac dobiva e-mail i SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Prvi sms i e-mail kupac dobiva u trenutku kada je paket pripremljen, a drugi na sam dan dostave sa 3-satnim vremenskim intervalom očekivanog vremena dostave.

Isporuka pošiljke Kupca se vrši radnim danom u vremenu od 8 do 16 sati. Vrijeme dostave nije moguće birati, s obzirom da ovisi o rasporedu dostavne službe za određeno dostavno područje. Standardno vrijeme dostave ovim vidom isporuke je 1-3 radna dana od predaje pošiljke od strane Prodavatelja dostavnoj službi.

Za svaku pošiljku Kupac ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane Kupca smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ukoliko Kupac nije na adresi dostave prilikom pokušaja dostave, dostavna služba će pokušati dostavu idući radni dan.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća Prodavatelju. U ovom slučaju Prodavatelj zadržava pravo na robu.

Raspored dostave na otoke možete vidjeti OVDJE

2. Plaćanje za iznos narudžbe do 299,99 kn prema Vašem izboru uslugama:

 • HRVATSKE POŠTE – 15,00 kn

Slanje putem preporučene pošiljke. Nakon predaje paketa dostavnoj službi Bioeterica šalje kupcu potvrdu na e-mail da je paket predan.

 • GLS službom dostave – 31,00 kn

Nakon predaje paketa dostavnoj službi Bioeterica šalje kupcu potvrdu na e-mail da je paket predan. Od dostavne službe kupac dobiva e-mail i SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Prvi sms i e-mail kupac dobiva u trenutku kada je paket pripremljen, a drugi na sam dan dostave sa 3-satnim vremenskim intervalom očekivanog vremena dostave.

Isporuka pošiljke Kupca se vrši radnim danom u vremenu od 8 do 16 sati. Vrijeme dostave nije moguće birati, s obzirom da ovisi o rasporedu dostavne službe za određeno dostavno područje. Standardno vrijeme dostave ovim vidom isporuke je 1-3 radna dana od predaje pošiljke od strane Prodavatelja dostavnoj službi.

Za svaku pošiljku Kupac ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane Kupca smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ukoliko Kupac nije na adresi dostave prilikom pokušaja dostave, dostavna služba će pokušati dostavu idući radni dan.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća Prodavatelju. U ovom slučaju Prodavatelj zadržava pravo na robu.

Raspored dostave na otoke možete vidjeti OVDJE

REKLAMACIJE I PRIGOVORI POTROŠAČA

Kupac ima pravo na opravdani prigovor i na povrat robe u sljedećim slučajevima:

 • Isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja
 • Isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Rok za podnošenje reklamacije je 8 dana od primitka paketa.

U slučaju zahtjeva za povratom robe iz opravdanih razloga, kupac je dužan uputiti pisani prigovor Prodavatelju i to e-mailom na contact@bioeterica.hr  ili na adresu: Bioeterica d.o.o., Franje Hermana 17i, 10000 Zagreb.

Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju kupac ima prigovor, u prigovoru se mole kupci da navedu broj narudžbe, broj računa ili svoje korisničko ime. Bioeterica će potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja a odgovor po čl.10.st.5. Zakona o zaštiti potrošača mora stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.

U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamjenu za ispravni, neoštećeni i valjani proizvod.

Bioeterica će prihvatiti povrat oštećene, neispravne ili pogrešno isporučene robe o svom trošku, ukoliko se utvrdi da je prigovor opravdan te da kupac nije utjecao na ispravnost, oštećenje ili bilo kakav nedostatak robe. U slučaju opravdanog prigovora, trošak zamjene proizvoda s novim proizvodom u cijelosti snosi Bioeterica.

NE ODOBRAVAMO POVRATE KORIŠTENIH A ISPRAVNIH PROIZVODA.

Pisani prigovor potrošača

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni možete uputiti prigovor tvrtki Bioeterica d.o.o. Bioeterica vam omogućava podnošenje pisanog prigovora putem pošte na adresu Bioeterica d.o.o., Franje Hermana 17i 10000 Zagreb ili putem maila contact@bioeterica.hr

Radi što bržeg utvrđivanja konkretne narudžbe na koju imate prigovor, u prigovoru navedite broj narudžbe, računa ili svoje korisničko ime. Bioeterica će vam potvrditi primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a odgovor vam po Zakonu mora stići u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog prigovora.

RASKID UGOVORA I RJEŠAVANJE SPOROVA

U skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, čl.72., st.1, kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora, ne navodeći razloge za to, u roku od 14 dana od dana primitka naručenih proizvoda

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom. Umanjenje vrijednosti određuje službeni servis ili dobavljač. Kako bi ostvario pravo na raskid ugovora, kupac je dužan o svojoj namjeri pismeno obavijestiti prodavatelja. Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći obrazac za raskid ugovora ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor na trajnom mediju. Ukoliko su proizvodi isporučeni kupcu, kupac je dužan vratiti naručene proizvode o svom trošku. Vraćeni proizvodi moraju biti u dobrom stanju, neotvoreni, nekorišteni i u originalnoj ambalaži. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je izvršena uplata.

Kupac je dužan robu predati ili poslati (na adresu gdje će se poslati) bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada je Kupac uputio svoju odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Izravne troškove povrata robe snosi kupac sam. U slučaju da koristi svoje pravo, kupac snosi trošak vraćanja robe i mora je vratiti u roku od 14 dana (Članak 77. ZZP).

Kupac isto tako snosi trošak svakog umanjenja vrijednosti robe (Članak 77.ZZP) (otpakirana roba, izgubljena dokumentacija i dijelovi, oštećenja, korištenje robe i slično), osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

O umanjenju vrijednosti kupljenog proizvoda u odnosu na oštećenje ambalaže odnosno oštećenje proizvoda koje nije uzrokovano provjerom funkcionalnosti proizvoda utvrđivati za svaki vraćeni proizvod pojedinačno te će o tome obavijestiti kupca nakon primitka vraćenog proizvoda.

Kako bi se ustanovila priroda, karakteristike i funkcioniranje proizvoda, rukujte i pregledajte proizvod (i) s dužnom pažnjom i (ili) na isti način kako bi Vam uobičajeno bilo dozvoljeno u trgovini. Bilo kakvo rukovanje ili pregledavanje proizvoda koje ne bi bilo u skladu s prethodno navedenim opisom pravilnog rukovanja i pregledavanja, moglo bi prouzročiti smanjenje vrijednosti proizvoda, za što imamo pravo umanjiti povrat uplate koju smo primili od Vas.

Rukovanjem/korištenjem proizvoda smatra se za difuzore stavljanje eteričnih ulja u difuzor i pokretanje rada.

Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da Kupac nije ispunio svoju obavezu povrata robe te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava u cijelosti već se može raditi procjena umanjenja vrijednosti proizvoda.

Podsjećamo Vas da, od trenutka kad preuzmete proizvod i dok nam ga ne vratite, Vi ste odgovorni za taj proizvod i snosite odgovornost za bilo kakvo oštećenje.

Izjava o zaštiti i prikupljanju podataka

O zaštiti podataka informirajte se ovdje.

UVJETI KORIŠTENJA STRANICE

Internetska stranica www.bioeterica.hr u vlasništvu je trgovačkog društva BIOETERICA d.o.o, Zagreb, Franje Hermana 17i, 10 000 Zagreb, OIB: 18266712979

Svi materijali koji se nalaze na www.bioeterica.hr internetskoj stranici ekskluzivno su intelektualno vlasništvo tvrtke Bioeterica d.o.o., mogu se koristiti isključivo uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava, te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu. Bioeterica d.o.o. omogućuje korištenje usluga i sadržaja internetske stranice www.bioeterica.hr kako je regulirano ovim Uvjetima korištenja stranice. Posjetitelji Internet stranice ovlašteni su za upotrebu sadržaja isključivo u osobne, nekomercijalne svrhe uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Svaka neovlaštena uporaba može predstavljati povredu zakona o autorskim pravima i drugih zakona.

Sve preporuke na našoj web stranici i društvenim mrežama služe u svrhu pružanja općih informacija i nisu namijenjene dijagnosticirati, izliječiti, liječiti ili spriječiti neku bolest, ili pak zamijeniti savjet medicinski kvalificiranih stručnjaka. Informacije koje pružamo ne smiju se koristiti kao zamjena za medicinsko savjetovanje sa zdravstvenim stručnjacima.

Uvijek se savjetujte s doktorom ili drugim kvalificiranim stručnjakom kada imate bilo kakva pitanja vezana za neko zdravstveno stanje.

Informacije koje dobijete putem kontakt obrasca, e-maila ili telefona nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema ili načina upotrebe pojedinih proizvoda. Sve informacije dobivene sa ovih Stranica kao i putem kontakt obrasca, e-maila ili telefona koristite na vlastitu odgovornost.

Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići.

Ne snosimo nikakvu odgovornost za točnost, vjerodostojnost ili starost informacija koje možete pronaći na našim stranicama.

Internet stranica sadrži informacije trećih strana i poveznice na druge internetske stranice koje nisu u našem vlasništvu i na koje se ne odnose ovi Uvjeti stoga za njih ne preuzimamo nikakvu odgovornost. Poveznice na druge internetske stranice označene su na odgovarajući način. Ako odlučite ostvariti pristup na bilo koju od Internet stranica trećih strana koje su povezane s ovim stranicama, to činite u potpunosti na vlastitu odgovornost.

Smatra se da su svi posjetitelji u svakom trenutku korištenja internet stranice www.bioeterica.hr  upoznati s ovim Uvjetima te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Ukoliko ne prihvaćate ove uvjete korištenja, molimo Vas da napustite Internet stranicu.

Pridržavamo pravo izmjene sadržaja ove Internet stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti i pritom ne preuzimamo odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena. Također pridržavamo pravo izmjene uvjeta korištenja Stranica i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave jer se svakim ponovnim korištenjem bilo kojeg sadržaja na stranici www.bioeterica.hr smatra da ste upoznati s najnovijim Uvjetima korištenja.

U nastojanju besprijekornog korištenja Stranice, uvijek se trudimo smanjiti vjerojatnost pojave tehničkih pogreški prilikom korištenja stranice, ali ne možemo dati jamstvo da će sve funkcionalnosti uvijek biti dostupne i ne odgovaramo za eventualnu nedostupnost stranice.

OPĆENITO

Bioeterica d.o.o. zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila.

Internet trgovina ne odgovara za eventualne troškove nastale korištenjem usluge pristupa našim stranicama. U slučaju problema, molimo Vas da isti prijavite na contact@bioeterica.hr kako bismo ih otklonili na najbrži mogući način.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Back to top
Košarica0
Vaša košarica je prazna!
Nastavi kupnju
0