BIOETERICA proizvodi eterična ulja za ljude koji vjeruju prirodi i teže ravnoteži u svom životu

 

 

BIOETERICA D.O.O.

Franje Hermana 17i, Zagreb 10000

+385 91 4900 966 

contact@bioeterica.hr

Uvjeti kupnje

Uvjeti kupnje zajedno s Uvjetima korištenja i Politikom o zaštiti privatnosti sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između tvrtke Bioeterica d.o.o. i kupca.

U smislu ovih uvjeta kupnje, kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom web stranice bioeterica.hr  (u daljnjem tekstu: web shop, Bioeterica ili prodavatelj).

Ukoliko su u podacima o kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom kupca.

Kupcem se smatra svaka osoba koja naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i plati naručeni proizvod. Primatelj se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a različita je od osobe kupca.

 

PRODAVATELJ/ POSREDNIK U TRGOVINI/ IZVRŠITELJ USLUGA

Prodavatelj/posrednik u trgovini i izvršitelj usluga je: Bioeterica d.o.o. sa sjedištem u ulici Franje Hermana 17i, 10000 Zagreb, OIB: 18266712979, (u daljnjem tekstu Prodavatelj).

 

POSLOVNA SPOSOBNOST

Prihvaćanjem Uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda od Prodavatelja, tj. za kupnju putem Web-shopa.