No products in the cart.

Uvjeti korištenja stranice

Uvjeti korištenja stranice

Internetska stranica www.bioeterica.hr u vlasništvu je trgovačkog društva BIOETERICA d.o.o, Zagreb, Franje Hermana 17i, 10 000 Zagreb, OIB: 18266712979

Svi materijali koji se nalaze na www.bioeterica.hr internetskoj stranici ekskluzivno su intelektualno vlasništvo tvrtke Bioeterica d.o.o., mogu se koristiti isključivo uz izričito odobrenje nositelja autorskih prava, te nositelja prava na žigovima i/ili dizajnu. Bioeterica d.o.o. omogućuje korištenje usluga i sadržaja internetske stranice www.bioeterica.hr kako je regulirano ovim Uvjetima korištenja stranice. Posjetitelji Internet stranice ovlašteni su za upotrebu sadržaja isključivo u osobne, nekomercijalne svrhe uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Svaka neovlaštena uporaba može predstavljati povredu zakona o autorskim pravima i drugih zakona.

Sve preporuke na našoj web stranici i društvenim mrežama služe u svrhu pružanja općih informacija i nisu namijenjene dijagnosticirati, izliječiti, liječiti ili spriječiti neku bolest, ili pak zamijeniti savjet medicinski kvalificiranih stručnjaka. Informacije koje pružamo ne smiju se koristiti kao zamjena za medicinsko savjetovanje sa zdravstvenim stručnjacima.

Uvijek se savjetujte s doktorom ili drugim kvalificiranim stručnjakom kada imate bilo kakva pitanja vezana za neko zdravstveno stanje.

Informacije koje dobijete putem kontakt obrasca, e-maila ili telefona nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze ili terapije vaših problema ili načina upotrebe pojedinih proizvoda. Sve informacije dobivene sa ovih Stranica kao i putem kontakt obrasca, e-maila ili telefona koristite na vlastitu odgovornost.

Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizići.

Ne snosimo nikakvu odgovornost za točnost, vjerodostojnost ili starost informacija koje možete pronaći na našim stranicama.

Internet stranica sadrži informacije trećih strana i poveznice na druge internetske stranice koje nisu u našem vlasništvu i na koje se ne odnose ovi Uvjeti stoga za njih ne preuzimamo nikakvu odgovornost. Poveznice na druge internetske stranice označene su na odgovarajući način. Ako odlučite ostvariti pristup na bilo koju od Internet stranica trećih strana koje su povezane s ovim stranicama, to činite u potpunosti na vlastitu odgovornost.

Smatra se da su svi posjetitelji u svakom trenutku korištenja internet stranice www.bioeterica.hr  upoznati s ovim Uvjetima te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju. Ukoliko ne prihvaćate ove uvjete korištenja, molimo Vas da napustite Internet stranicu.

Pridržavamo pravo izmjene sadržaja ove Internet stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti i pritom ne preuzimamo odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena. Također pridržavamo pravo izmjene uvjeta korištenja Stranica i drugih uvjeta poslovanja bez prethodne najave jer se svakim ponovnim korištenjem bilo kojeg sadržaja na stranici www.bioeterica.hr smatra da ste upoznati s najnovijim Uvjetima korištenja.

U nastojanju besprijekornog korištenja Stranice, uvijek se trudimo smanjiti vjerojatnost pojave tehničkih pogreški prilikom korištenja stranice, ali ne možemo dati jamstvo da će sve funkcionalnosti uvijek biti dostupne i ne odgovaramo za eventualnu nedostupnost stranice.

Back to top
Košarica0
Vaša košarica je prazna!
Nastavi kupnju
0