Dostava – Uvjeti i vrijeme isporuke robe

Dostava – Uvjeti i vrijeme isporuke robe

Robu dostavljamo isključivo unutar Republike Hrvatske brzom GLS službom dostave!

Cijena dostave

1. Besplatna dostava za iznos narudžbe iznad 300,00 kn
2. Naknada za dostavu za iznos narudžbe do 299,99 kn iznosi 30,00 kn

U roku od 1 do 3 dana od izvršenja uplate po kreiranoj narudžbi u internetskoj trgovini Bioeterica će ispuniti nalog prema dostavnoj službi.

Nakon predaje paketa dostavnoj službi Bioeterica šalje kupcu potvrdu na e-mail da je paket predan. Od dostavne službe kupac dobiva e-mail i SMS sa podacima o paketu i okvirnom vremenu dostave. Prvi sms i e-mail kupac dobiva u trenutku kada je paket pripremljen, a drugi na sam dan dostave sa 3-satnim vremenskim intervalom očekivanog vremena dostave.

Isporuka pošiljke Kupca se vrši radnim danom u vremenu od 8 do 16 sati. Vrijeme dostave nije moguće birati, s obzirom da ovisi o rasporedu dostavne službe za određeno dostavno područje. Standardno vrijeme dostave ovim vidom isporuke je 1 do 3 radna dana od predaje pošiljke od strane Prodavatelja dostavnoj službi.

Za svaku pošiljku Kupac ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane Kupca smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je prijevoznik oslobođen bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ukoliko Kupac nije na adresi dostave prilikom pokušaja dostave, dostavna služba će pokušati dostavu idući radni dan.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća Prodavatelju. U ovom slučaju Prodavatelj zadržava pravo na robu.

Raspored dostave na otoke možete vidjeti OVDJE

3. Besplatno preuzimanje u poslovnici

Preuzimanje narudžbe u poslovnici moguće je nakon primitka e-mail obavijesti da je ista spremna za preuzimanje. Obavijest ćete primiti u roku od 1-2 radna dana od uplate. Preuzimanje je moguće na adresi Gradišćanska, 30 u Zagrebu radnim danom od 12 do 17 sati. Narudžbe koje se preuzimaju u dućanu moraju biti plaćene unaprijed (karticama online ili putem transakcijskog računa).

Na vrh