Tečaj aromaterapije – Učilište Adrianus

EdukacijaAromaterapijaTečaj aromaterapije – Učilište Adrianus

Pozivnica za besplatno uvodno predavanje o aromaterapiji

Pozivamo vas ovim putem da nam se pridružite na besplatnom predavanju o aromaterapiji u sklopu Učilišta Adrianus na adresi Srebrnjak 27 a, u srijedu 14.09.2022. u 18:00 sati.

Na ovom druženju malo ćemo zaroniti u svijet aromaterapije, objasniti osnove, što su to eterična ulja, kako se dobivaju, na koji način djeluju i koja je neophodno imati na samom početku kako bi znali napraviti tu malu kućnu ljekarnu prve pomoći gdje se tegobe pokušavaju ublažiti ili riješiti na potpuni prirodan način.

Na besplatno predavanje prijavite se na linku adrianus.hr/aroma-predavanje kako biste prisustvovali online ili uživo, a u nastavku teksta pročitajte više o samom tečaju!

TEČAJ AROMATERAPIJE U UČILIŠTU ADRIANUS 

Ukoliko ste spremni za nove izazove i promjene u vašem životu, tada je pravo vrijeme da postanete Aromaterapeut.  

Imali ste priliku već se susresti s aromaterapijom, i sami ste u dodiru s prirodom, koristite njene resurse, imate svoj OPG ili ste osoba koja se ovime sezonski bavi, razmislite da ovim putem podignete svoj posao na još višu razinu. 

Saznajte kako tečaj aromaterapije može unaprijediti Vaš posao i kako kroz njega svim naučenim metodama možete pomoći sebi i drugima. 

Aromaterapija je jedno široko polje u kojem glavnu ulogu imaju esencijalna ulja i jednom kad krenete u to istraživanje vidjet ćete da će želja za znanjem samo rasti, stoga je iznimno važno da prave informacije dobijete na provjerenom mjestu.  

 Naš program aromaterapeut je verificiran od strane Ministarstva znanosti i upisuje se u e-radnu knjižicu.  

Krećemo 08.10.2022. Upisi su u tijeku! 

OPIS TEČAJA AROMATERAPIJE 

U učilištu Adrianus na tečaju aromaterapije dobit ćete potrebno znanje o djelovanju esencijalnih ulja, njihovoj primjeni, anatomiji i fiziologiji čovjekova tijela, toksikologiji, dermatologiji, farmakologiji, izradi prirodnih pripravaka i ono najvažnije znanje o tehnikama kontroliranog i kontinuiranog korištenja esencijalnih ulja u svrhu očuvanja i/ili poboljšanja zdravstvenog stanja ljudi.  

Naš tečaj aromaterapije traje 7 mjeseci i nastava se odvija svaki drugi vikend u trajanju od 5 do 6 sati. Kroz 7 mjeseci druženja s nama, upoznat ćete koje su to sve prednosti jednog aromaterapeuta i koliko je važno prije svega biti čovjek.  

Naučit ćete kako manualnim tehnikama možete pomoći klijentima da ublaže simptome stresa, kako im sa personaliziranim pripravcima možete pomoći da poboljšaju stanje svoje kože te da ublaže bolove i slično. Osim potrebnog znanja dobit ćete i divna prijateljstva i mentorice koje će uvijek biti tu za vas i kojima ćete se moći obratiti u svakoj nedoumici.  

Neki od vas izrađivati će aromakozmetiku, možda i plasirati neku svoju liniju na tržište, neki će raditi isključivo aromamasažu, a neki će se okrenuti kliničkoj aromaterapiji i kroz savjetovanja nastojati pomoći drugima, ali svi ćete imati nešto zajedničko. Imat ćete potrebno znanje koje vam nitko ne može oduzeti i koje će vas ispunjavati svaki put kad vam se klijenti naknadno jave da se osjećaju bolje. Taj osjećaj zadovoljstva je fantastičan. Upravo zbog toga vrijedi uložiti u svoje znanje. Zbog toga vrijedi postati aromaterapeut. 

Aromaterapiju čini nekoliko osnovnih segmenata – masaža i manipulacija tijela, duhovnost i tehnike opuštanja, te izrada prirodnih pripravaka poput dodataka prehrani i prirodne kozmetike.  Profesionalni aromaterapeut poznaje navedene segmente i kontinuirano ih upotrebljava i povezuje tijekom rada. 

VODITELJICE TEČAJA AROMATERAPIJE

voditeljice tečaj aromaterapije

 Andreja Jelačić Mučnjak, aromaterapeut 

Aromaterapeutkinja s iskustvom u primjeni eteričnih ulja. Zadnje tri godine intenzivno se bavi popularizacijom i edukacijom o upotrebi eteričnih ulja. 

 Cilj mi je svakog polaznika upoznati sa svijetom esencija, pokazati kolika je snaga prirode i prirodnog, te kako možemo živjeti zdravije i staloženije, zadovoljni sami sobom.” 

 

Vanja Lopar Grgrurić, mag.sanit.ing., aromaterapeut, IFPA standard 

Aromaterapija je dio njezinog života još od srednjoškolskih dana, a posljednjih godina nastoji proširiti svijest o pravilnoj i sigurnoj primjeni esencijalnih ulja. 

 “Za mene aromaterapija predstavlja preuzimanje odgovornosti za svoje zdravlje. Svaki aromaterapeut je umjetnik za sebe! 

Divno je znati da ste nekome pomogli i to na potpuno prirodan način!” 

 

Nakon završenog tečaja aromaterapeut se može baviti masažom, izrađivati vlastite pripravke za zdravlje i ljepotu, a može svoje znanje i iskustvo također pretočiti u duhovni rad. Većina aromaterapeuta nakon završene škole otvore svoju tvrtku ili obrt, a nije isključeno i da se zaposle u wellness-ima, OPG-ovima  ili industriji kozmetike i parfema. 

DODATNE POGODNOSTI PROGRAMA 

Program AROMATERAPEUT odobren je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, kao takav predstavlja prekvalifikaciju kao program osposobljavanja. 

  • Polaznici dobivaju Uvjerenje sa državnim pečatom koji se upisuje u e-radnu knjižicu. 
  • Polaznici dobivaju i Diplomu o uspješno savladanom Programu. 
  • Svaki polaznik dobiva majicu, rokovnik 
  • Svi polaznici dobivaju udžbenik Učilišta Adrianus iz kompletne Aromaterapije  
  • Uključena edukacija iz komunikacijskih i prodajnih vještina u vrijednosti 2.000 kn 
  • Uključena edukacija od 2 sata, ukoliko želite pokretati svoj posao – vrijednost konzultacija 2.000,00 kn. 
  • Pomoć pri zapošljavanju (preko 150 poslodavaca iz naše Regije) 
tečaj aromaterapije

Cijene za ovaj program: 

  • 13.750,00 kn / 1.824,94 € – jednokratno plaćanje 
  • 14.900,00 kn / 1.977,57 € – obročno plaćanje (karticama Diners i Visa premium – 12 rata) 

 

UPISI U TIJEKU!

Početak nastave 08.10.2022. 

Vidimo se!

 

Učilište Adrianus 

Srebrnjak 27 a, Zagreb 

Kontakt: 095 3091 613 

info@adrianus.hr 

Na vrh