Kako je sve počelo

U srcu Dalmacije, u kamenu i kršu, na širem području Nacionalnog parka Krke, nalazi se destilerija BIOETERICA.

Prostrano područje obuhvaća nekoliko sačuvanih ili neznatno izmijenjenih ekosustava. Ono predstavlja spoj Mediterana i kontinenta Hrvatske u kojem nalazimo veliku bioraznolikost ljekovitog bilja.

Shvativši bit ravnoteže za zdravlje tijela i jačanje emocionalne dobrobiti nastala je potreba da se ljekovito bilje pretvori u gotov proizvod.

Upravo se u tom kraju razvila strast prema proizvodnji čistih i organskih eteričnih ulja poštujući najviše standarde kvalitete, čistoće i sigurnosti.

Produkt rada namijenjen ljudima koji vjeruju prirodi i teže njenoj ravnoteži s čovjekom.

BIOETERICA kvaliteta

sirovine-etericna-ulja-002

Ekološki certifikat

KREIRAMO ISKLJUČIVO 100% PRIRODNE MIRISNE MJEŠAVINE

BIOETERICA je predana kvaliteti i organskom izboru eteričnih ulja. U svojoj dugogodišnjoj praksi proizvodnje eteričnog ulja i hidrolata pridržava se najviših standarda kvalitete, čistoće i sigurnosti što dokazuje rad u skladu sa dobrom proizvođačkom praksom. Izbor ostalih eteričnih ulja, koja se ne proizvode u našoj destileriji, BIOETERICA vrši na isti način. Na tržištu izabire isključivo provjerene i renomirane dobavljače eteričnih ulja, čija je organska kvaliteta potvrđena ECOCERT certifikatom.

kombinacije eteričnih ulja

Biofotonsko staklo

PRIRODNA KVALITETA ZASLUŽUJE ODGOVARAJUĆE PAKIRANJE

Mnogi prirodni proizvodi prodaju se u neadekvatnom pakiranju koje umanjuje njegovu kvalitetu i skraćuje rok trajanja. Zato se naše kreirane uljne kombinacije čuvaju u biofotonskim staklenim bočicama. One se izrađuju od ljubičastog, gotovo neprozirnog stakla koje blokira spektar vidljive sunčeve svjetlosti, a dopušta ulazak ljubičastom svjetlu koje prirodno daje energiju i poboljšava kvalitetu sadržaja bočice. Na taj se način zadržava izvorna kvaliteta i karakteristike eteričnih ulja te produljuje rok valjanosti bez dodatka konzervansa.

Mirisni brending

MIRISNA RJEŠENJA ZA POSLOVNE KORISNIKE
Mirisna rješenja za poslovne korisnike

Za vas stvaramo i mirisna rješenja kako biste iskoristili miris kao dio vašeg brenda, emocionalno povezali svoje klijente s vašim porukama, ili pak oplemenili vaše radno okruženje i uvećali zadovoljstvo vaših radnika.

Uz već gotove kombinacije eteričnih ulja, za vaš brand osmišljavamo i jedinstvene mirisne kombinacije kako bismo kreirali vaš miris s potpisom. Miris vežemo uz emocije, zbog čega ga najviše i pamtimo te su naša najsnažnija sjećanja povezana uz miris. Osim toga, miris snažno utječe i na naše raspoloženje, a može poboljšati i našu kreativnost i produktivnost. Stoga je stvaranje mirisa s potpisom ili brendiranje mirisa više od stvaranja ugodnog olfaktornog iskustva. Naš cilj je mirisom stvoriti snažniju emocionalnu vezu klijenata s vašim brendom te uklopiti miris u identitet vašeg brenda, kao i vašeg radnog okruženja, kako biste postali jedinstveni i nezaboravni na tržištu.

Uslugu brendiranja mirisa i stvaranja željenog mirisnog okruženja radimo prema vašim željama te prilagođavamo medije za disperziju mirisa u skladu s veličinom prostora i željenim efektom.