No products in the cart.

NAŠA PRIČA

Radojka-Macan-Bioeterica

U srcu Dalmacije, u kamenu i kršu, na širem području Nacionalnog parka Krke, nalazi se destilerija BIOETERICA. Prostrano područje obuhvaća nekoliko sačuvanih ili neznatno izmijenjenih ekosustava. Ono predstavlja spoj Mediterana i kontinenta Hrvatske u kojem nalazimo veliku bioraznolikost ljekovitog bilja.

Upravo se u tom čistom i zaštićenom prirodnom okruženju razvila strast prema proizvodnji čistih i organskih eteričnih ulja namijenjenih ljudima koji vjeruju prirodi i teže njenoj ravnoteži s čovjekom.

Moderni stil života traži od nas potrebu jačeg povezivanja s prirodom i korištenjem prirodnih i organskih proizvoda s ciljem zaštite zdravlja i života ljudi, zaštite prirode i okoliša.

Temeljne vrijednosti koje su naše obećanje kupcima su:

Organski proizvodi kontroliranog porijekla

Za vas biramo samo organska eterična ulja vrhunske kvalitete i definiranog geografskog porijekla koja vam pružaju veću djelotvornost i sigurnost u upotrebi.

Moderna aromaterapija

Donosimo vam informacije i savjete o pravilnom korištenju eteričnih ulja te najnovije trendove u primjeni eteričnih ulja i razvijamo svjesnost primjene aromaterapije u svakodnevnom životu.

Sigurnost i povjerenje

S ljubavlju i pažnjom za vas stvaramo ručno rađene male serije proizvoda i transparentno vam pružamo informacije o sastavu pojedine serije eteričnog ulja.

Kvaliteta

Više o kvaliteti i porijeklu Bioeterica organskih eteričnih ulja možete saznati ovdje:

Kontakt

Podatke o Bioeterici i naš kontakt možete pronaći ovdje:

Prodajna mjesta

Sva prodajna mjesta koja u svom asortimanu imaju Bioeterica proizvode pronađite ovdje:

Back to top
Košarica0
There are no products in the cart!
Nastavi kupnju
0