No products in the cart.

Najbolja eterična ulja za vaš dom

Čišćenje domaNajbolja eterična ulja za vaš dom

Eterična ulja prirodni su dodatak sredstvima za čišćenje koja možete sami napraviti. Dio ulja ima ugodan miris koji će osvježiti i pročistiti zrak u prostoriji a čišćenje prozora, podova i radnih površina učiniti zabavnim i ugodnim. Osim ugode eterična ulja imaju i antibakterijska, antivirusna i antifungalna svojstva; neka odbijaju insekte a dio njih je pogodan za stavljanje u ladice i ormare s odjećom, posteljinom.
Dodavanjem eteričnih ulja u sredstva za čišćenje očistit ćete svoj dom na ekološki prihvatljiv način, korištenjem jednostavnih prirodnih proizvoda koje ste sami pripremili.

Najbolja eterična ulja za čišćenje: TOP 13

U tablici vam donosimo najbolja eterična ulja koja možete koristiti u kućanstvu, njihove karakteristike te primjenu.

Opširnije o čišćenju doma eteričnim uljima pročitajte na našem blogu Eterična ulja za čišćenje doma. U blogu možete pronaći neke od recepata za čišćenje u kuhinji.

 

Birajte čiste organske sastojke za maksimalni učinak čistoće vašeg doma.

Samo odabirom 100% prirodnih i certificiranih organskih eteričnih ulja možete biti sigurni u sastav ulja i u njihovu provjerenu kvalitetu. U njima nema ostataka pesticida ni ostalih štetnih kemikalija koja u eterična ulja mogu dospjeti konvencionalnim uzgojem sirovina.

Također, zbog svojeg prirodnog porijekla sadrže veću koncentraciju aktivnih supstanci te je stoga njihova djelotvornost veća, a upotreba ekonomična.

 

Uživajte u svojim kućnim pripravcima za čišćenje vašeg doma uz BIOETERICA organska eterična ulja!

Related posts

Back to top
Košarica0
Vaša košarica je prazna!
Nastavi kupnju
0