Image Alt

Mirisni brending

Mirisna rješenja za poslovne korisnike

Miris je jedno od najsnažnijih čula koje utječe na naše raspoloženje, emocije i pamćenje. Iskoristite miris kao dio vašeg branda, emocionalno povežite svoje klijente s vašim porukama, ili pak oplemenite vaše radno okruženje i uvećajte zadovoljstvo vaših radnika.

Mirisna rješenja za poslovne korisnike
BRENDIRANJE MIRISOM

Odgovarajuće mirisno okruženje ima značajne učinke na percepciju kvalitete proizvoda, percepciju vašeg branda i ugođaju kupaca na vašem prodajnom mjestu. Bilo da se radi o uredu, show roomu, malom ili velikom hotelu te prodajnom mjestu, osobitost mirisa s potpisom ili brendiranja mirisom je u jedinstvenoj moći stvaranja brze, snažne i drugačije emocionalne povezanosti s kupcima. Razlog tomu je što jedinstven miris može prizvati sjećanje na povezane proizvode ili događaje, pa čak i na neke događaje iz djetinjstva. Budući da je snažno povezan s emocijama najdulje ostaje u našem sjećanju.

Hotelski lanac Hyatt Placa je rano prepoznao snagu utjecaja mirisa na emocije i na doživljaj usluge te navedenu strategiju brendiranja mirisom koristi još od 2007. godine. Njihov jedinstven Seamless mirisni izbor pruža elegantan osjećaj dobrodošlice temeljen na mirisnoj mješavini svježih borovnica i svježeg cvijeća na bazi vanilije i mošusa, a danas se može pronaći u više od 300 hotela.

Dakle, kao i vizualni identitet brenda, i brendiranje mirisom može definirati vašu jedinstvenu brend osobnost i iskustvo vaših korisnika s vašom uslugom. Uvođenjem mirisa s potpisom percepcija usluge se unaprjeđuje, osjećaj kvalitete uvećava, a prepoznatljivost brenda raste.

Zato za vas kreiramo jedinstvene prirodne mirisne mješavine eteričnih ulja kako bi one postale dio vašeg brenda i osigurale vašu prepoznatljivost na tržištu. Miris s potpisom kreiramo prema vašim željama i porukama brenda te prilagođavamo medije za disperziju mirisa u skladu s veličinom prostora i željenim efektom.

Mirisno rješenje za vaš poslovni prostor

Osim vaših klijenata važno je i zadovoljstvo vaših radnika. Odgovarajući mirisi mogu potaknuti produktivnost i kreativnost te pozitivno utjecati na pamćenje. Naše kombinacije eteričnih ulja također stvaraju ugodnu atmosferu, opuštaju i ublažavaju osjećaj stresa i tjeskobe.
Prema vašim potrebama i raspoloženju koje želite uvesti u vaš poslovni prostor kreiramo mirisna rješenja i prilagođavamo medije za disperziju mirisa u prostor, a kreiramo i poklon pakete za vaše klijente i radnike.

Kako kreirati vlastiti miris ili postići željeno raspoloženje?

Svi naši klijenti su jedinstveni te im pristupamo na individualan način. Prilagođavamo se vašim željama i potrebama, bilo da se radi o kreiranju mirisa za vaš brand ili stvaranju odgovarajućeg raspoloženja u vašem poslovnom prostoru.

Sam proces sastoji se od zajedničke suradnje tijekom koje dogovaramo poruke vašeg branda i definiramo osjećaje i raspoloženja koje želite prenijeti svojim klijentima ili radnicima. Sa našim aromaterapeutima tražimo odgovarajuća eterična ulja i kreiramo najbolju kombinaciju za vas, a uz to razrađujemo i plan disperzije mirisa u prostor te medija za disperziju koji ovise o veličini prostora i ugođaju koji želite postići.

Pošaljite nam upit kako bismo u suradnji s vama došli do najboljeg mirisnog rješenja.