No products in the cart.

Mirisni brending

Mirisni brending

1
Snaga mirisa

Otkrijte svijet mirisnog brendinga

Miris je jedno od najsnažnijih čula koje utječe na naše raspoloženje, emocije i pamćenje. Iskoristite miris kao dio vašeg branda, emocionalno povežite svoje klijente s vašim porukama ili oplemenite vaše radno okruženje i uvećajte zadovoljstvo vaših radnika.

2
Prepoznatljivost mirisa

Definirajte jedinstvenost svojeg brenda

Odgovarajuće mirisno okruženje ima značajne učinke na percepciju kvalitete proizvoda, percepciju vašeg branda i ugođaju kupaca na vašem prodajnom mjestu. Bilo da se radi o uredu, show roomu, malom ili velikom hotelu te prodajnom mjestu, osobitost mirisa s potpisom ili brendiranja mirisom je u jedinstvenoj moći stvaranja brze, snažne i drugačije emocionalne povezanosti s kupcima. Brendiranje mirisom može definirati jedinstvenost vašeg brenda i iskustvo vaših korisnika s vašom uslugom. Uvođenjem mirisa s potpisom percepcija usluge se unaprjeđuje, osjećaj kvalitete uvećava, a prepoznatljivost brenda raste.

3
mirisni-brending
Jedinstvenost mirisa

Kreirajte vaš personalizirani miris

Za vas kreiramo jedinstvene prirodne mirisne mješavine eteričnih ulja kako bi one postale dio vašeg brenda i osigurale vašu prepoznatljivost na tržištu. Miris s potpisom kreiramo prema vašim željama i porukama brenda te prilagođavamo medije za disperziju mirisa u skladu s veličinom prostora i željenim efektom.

Pronađite svoj miris

POŠALJITE NAM UPIT KAKO BISMO U SURADNJI S VAMA DOŠLI DO NAJBOLJEG MIRISNOG RJEŠENJA.

Back to top
Košarica0
There are no products in the cart!
Nastavi kupnju
0