No products in the cart.

Kako napraviti kućni spa uz eterična ulja

DIY receptiKako napraviti kućni spa uz eterična ulja

Kućni spa uz eterična ulja uljepšat će vaše vrijeme za zasluženo opuštanje i odmor! Prirodna eterična ulja nas povezuju s prirodom, bude u nama radost, optimizam, toplinu ili smirenje. Mogu nas opustiti, umiriti ili stimulirati. Počastite svoje tijelo i pružite mu obnavljajući i energizirajući tretman uz jednostavne recepte i korisne savjete.

Najbolje aromaterapijske kupke

Prirodna eterična ulja u mirisnim kupkama najčešće se primjenjuju za ublažavanje stresa. Eterična ulja djeluju apsorpcijom kroz kožu i udisanjem dok isparavaju. Da biste postigli maksimalnu dobrobit, potrudite se da kupaonica bude topla. Isprobajte ova dva aromaterapijska recepta za opuštanje u vašoj kućnoj spa oazi.

 

Kupka protiv umora

200 g krupne morske soli

10 kapi eteričnog ulja bijelog bora

10 kapi eteričnog ulja ravensare ili niaulija kemotip 1,8 cineol

 

Priprema: Sastojke dodajte u kadu napunjenu toplom vodom. Opustite se i osjetite kako mirisi nježno brišu umor i iscrpljenost.

 

Šumeća kugla za kupanje

30 g limunske kiseline

70 g sode bikarbone

 

Priprema: Limunsku kiselinu usitnite i dodajte u sodu bikarbonu. Dodajte 1 kap eteričnog ulja po želji: geranija ili ylang ylanga ili lavande Maillette. Miješajte dok ne dobijete smjesu poput snijega. Po želji možete oblikovati kugle ili staviti smjesu u silikonski kalup za sapune i ostaviti ih da se suše kroz 24 sata.

Budite uporni dok se kugle ne povežu!

 

Birajte čiste organske sastojke za maksimalni učinak

Samo odabirom 100% prirodnih i certificiranih organskih eteričnih ulja možete biti sigurni u sastav ulja i u njihovu provjerenu kvalitetu. U njima nema ostataka pesticida ni ostalih štetnih kemikalija koja u eterična ulja mogu dospjeti konvencionalnim uzgojem sirovina.

Također, zbog svojeg prirodnog porijekla sadrže veću koncentraciju aktivnih supstanci te je stoga njihova djelotvornost je veća, a upotreba ekonomična.

 

Dodatne recepte pogledajte u našoj brošuri: Moja kućna SPA & DETOKS zona.

 

Uživajte u svojim kućnim spa pripravcima uz Bioeterica organska eterična ulja !

Spa šumeća kugla za opuštanje

Related posts

Back to top
Košarica0
Vaša košarica je prazna!
Nastavi kupnju
0