Kako eteričnim uljima ublažiti učinke stresa na vaš organizam

 

Piše: Dragana Klarić, fitoaromaterapeutkinja (Phyto Formula)

 

Stres nas može “paralizirati” i imati negativne učinke za naš organizam, stoga je svakodnevna “higijena” stresa nužna. Ako smo opušteni, bit ćemo produktivniji i motiviraniji, imat ćemo više energije i lakše ćemo se nositi sa svakodnevnim izazovima.

Aromaterapija nam može znatno olakšati i uljepšati svaki dan, a učinak je još bolji ako eterična ulja kombiniramo s nekom tehnikom opuštanja. Pogledajte moj novi video i saznajte koja eterična ulja pomažu u stresnim situacijama.

Povezani proizvodi:

Zovem se Dragana Klarić. Farmaceutska sam tehničarka i kozmetičarka, fitoaromaterapeutkinja i savjetnica za prirodnu kozmetiku, a zadnjih nekoliko godina bavim se i razvojem prirodnih kozmetičkih proizvoda. Posjedujem dvadesetogodišnje iskustvo u radu s prirodnom kozmetikom i eteričnim uljima – radila sam kao voditeljica robne marke, savjetnica i edukatorica za prirodnu kozmetiku u Biovegi, vodećoj hrvatskoj tvrtki na području ekološke trgovine i održivog poslovanja. Obožavam prirodnu kozmetiku i ljekovito bilje i vrlo rado svoje znanje i iskustvo prenosim svojim klijentima za koje osmišljavam i održavam različite radionice i predavanja. Svoje znanje stjecala sam u Hrvatskoj (Galbanum i Udruga Anias de Moras) i inozemstvu (Herbal Academy, Learning Herbs; Formula Botanica; WALA – proizvođač Dr. Hauschka kozmetike, Primavera, razni kongresi). Vlasnica sam Holističkog Studija Phyto Formula registriranog za savjetovanje i poduku iz područja fitoaromaterapije i prirodne kozmetike. Uz navedeno u holističkom studiju radim i tretmane lica i tijela s vrhunskom prirodnom i organskom kozmetikom te eteričnim i baznim uljima.