Image Alt

Biofotonsko staklo – MIRON ljubičasto staklo

PRIRODNA KVALITETA ZASLUŽUJE ODGOVARAJUĆE PAKIRANJE
kombinacije eteričnih ulja

Mnogi prirodni proizvodi prodaju se u neadekvatnom pakiranju koje umanjuje njegovu kvalitetu i skraćuje rok trajanja. Zato se naše kreirane uljne kombinacije čuvaju u biofotonskim staklenim bočicama. One se izrađuju od ljubičastog, gotovo neprozirnog stakla koje blokira spektar vidljive sunčeve svjetlosti, a dopušta ulazak ljubičastom svjetlu koje prirodno daje energiju i poboljšava kvalitetu sadržaja bočice. Na taj se način zadržava izvorna kvaliteta i karakteristike eteričnih ulja te produljuje rok valjanosti bez dodatka konzervansa.

Što je biofotonika?

Biofotonika je znanstveno proučavanje odnosa između svjetlosti i živih bića. Stavljajući naglasak na važnost svjetlosti i energije u održavanju života, sama riječ dolazi iz grčkog bios, što znači „život”, i phos što znači „svjetlo”. Istraživanje svjetlosnih čestica koje stanice ispuštaju pokazalo je da su UVA, ljubičaste i infracrvene frekvencije važne u komunikaciji između živih stanica. Dok vidljiva svjetlost utječe na njihovu dekompoziciju, UVA i infracrvene frekvencije imaju pozitivan utjecaj na njihovu svjetlosnu energiju i očuvanje bioloških informacija.

Što je biofotonsko, odnosno MIRON ljubičasto staklo?

Biofotonsko staklo, također poznato kao Miron ili ljubičasto staklo, je vrsta duboko obojenog, gotovo neprozirnog stakla. U upotrebi je od drevnih egipatskih vremena. Biofotonsko staklo blokira spektar vidljive sunčeve svjetlosti dopuštajući ulazak ljubičastim, ultraljubičastim i UVA zrakama. Ljubičasto svjetlo prirodno daje energiju i poboljšava kvalitetu sadržaja bočice te tako produljuje rok valjanosti bez dodatka konzervansa.

Zašto je biofotonsko staklo bolje od drugih vrsta stakla?

Najveći problem kod druge vrste stakla (plava, zelena, žuta, prozirna) u koje se pohranjuju eterična ulja jest da propuštaju previše vidljive svjetlosti koja šteti sadržaju proizvoda.

Naspram toga prednosti Miron ljubičastog stakla su:

  • Zaštita od vidljivog spektra svjetlosti
  • Dugoročna održivost kvalitete
  • Očuvanje bioenergije
  • 100% razgradivo