No products in the cart.

AromaVita Institut za aromaterapiju

EdukacijaAromaterapijaAromaVita Institut za aromaterapiju

AromaVita institut za aromaterapiju u svojoj edukaciji koristi najsuvremenije metode integrativnog, apstraktnog, asocijativnog, istraživačkog i iskustvenog učenja.

Integrativna metoda učenja kod studenata razvija sposobnost multi dimenzionalne sinteze informacija, samodisciplinu, samoinicijativu, timsko djelovanje i suradnju, prihvaćanja različitosti i otvorenost uma. Ova metoda studiranja potiče samostalnost, samoinicijativu, istraživanje, inovativnost i pomicanje osobnih granica.

Edukacije na AromaVita Institutu za aromaterapiju

institut za aromaterapiju

Studijska i istraživačka aromaterapija

Integrativna aromaterapija

Studij integrativne aromaterapije traje 3 godine i sastoji se od 6 modula. Predavanja se održavaju jedan vikend mjesečno u trajanju od 16 sati. Uz to dolaze i grupne konzultacije koje se održavaju jednom mjesečno, a osobne konzultacije se održavaju prema dogovoru. Metode učenja koje se primjenjuju na institutu su rad u peer grupama, prezentacije, seminari, eseji i 5E model (engagement, exploration, explanation, elaboration, evaluation).

 

Klinička aromaterapija

Studij kliničke aromaterapije traje 2 godine i sastoji se od 4 modula. Uvjet za upis studija je obavezna prethodna edukacija iz aromaterapije i položeni ispiti iz anatomije, fiziologije, patologije i patofiziologije. Studij se provodi individualnim pristupom učenju uz konzultacije, predavanja i vježbe u zdravstveno socijalnim ustanovama. Metode učenja na ovom studiju su individualni pristup, seminari, eseji, istraživanja i pokazne vježbe.

Primjenjena aromaterapija

Ovaj studij pruža znanje o osnovnim primjenama eteričnih ulja, refkeksoterapije i indijske masaže glave. Oblik rada s polaznicima je dopisno konzultativni.

institut

Usavršavanje iz aromaterapije

Na studiju usavršavanja, znanje iz aromaterapije podiže se na razinu specijalista. Pruža se potrebno znanje iz emocionalne refleksoterapije lica i primjene eteričnih ulja po akupresurnim točkama tijela.

Kontakt AromaVita Instituta za aromaterapiju i više informacija o studijima i praktičnim radionicama možete pronaći ovdje.

Sretno!

Related posts

Back to top
Košarica0
Vaša košarica je prazna!
Nastavi kupnju
0